Kuopion Kaupunginorkesteri

 
 

Hyvä tietää

Väliaika

Väliajan kesto on yleensä 20 minuuttia, mikäli sellainen esityksessä on. Väliajan kestosta ja sen mahdollisista muutoksista informoidaan asiakkaita kaikkien tilaisuuksien yhteydessä olevilla kuulutuksilla viimeistään väliajan alkaessa.

Kamerat, videokamerat ja matkapuhelimet

Kuopion kaupunginorkesterin muusikot ja orkesterin kanssa esiintyvät vierailevat taiteilijat tekevät työtään ja tarjoavat elämyksiä juuri teitä varten. Kuopion kaupunginorkesterin toive on, että konserttisalin ovien sulkeuduttua, yleisö sulkee matkapuhelimet, hakulaitteet, hälyttävät kellot sekä muut sähköiset laitteet ennen esityksen alkamista sekä jälleen väliajan jälkeen ennen konsertin toisen osion alkamista.

Pyydämme ystävällisesti muistamaan, että kyseessä on aina elävän musiikin konsertti. Toivomme, että yleisö pyrkisi minimoimaan kaikki keskittymistä vaikeuttavat häiriötekijät – puhumisen, kuiskaamisen, yskimisen, käsiohjelman tai karkkipapereiden rapistelun – jotka voivat häiritä esiintyjiä ja samalla myös muun yleisön konserttinautintoa.

Lisäksi valokuvaaminen, videokuvaaminen ja nauhoittaminen ei ole Kuopion kaupunginorkesterin konserteissa sallittua (paitsi jos toisin esityksen alussa tai käsiohjelmassa erikseen ilmoitetaan).

Peruutukset / Peruuntumiset

Kuopion kaupunginorkesterin konsertteja joudutaan perumaan hyvin harvoin. Sen sijaan vierailevien taiteilijoiden kohdalla peruutukset sairastumisen tai jonkun muun vastaavan ylitsepääsemättömän esteen vuoksi ja sitä kautta esiintyjämuutokset ovat kauden aikana mahdollisia. Sen vuoksi Kuopion kaupunginorkesterin pidättää oikeuden esiintyjä- ja ohjelmistomuutoksiin.

Lippurahojen palautuskäytäntö on tapahtumakohtainen ja siitä tiedotetaan asiakkaille tapauskohtaisesti. Muita peruutuksesta asiakkaalle aiheutuneita kuluja (mm. hotelli- ja matkakulut) Kuopion kaupunginorkesteri ei korvaa.

Näin löydät Kuopion Musiikkikeskukseen

Käyntiosoite:
Kuopionlahdenkatu 23
70100 Kuopio
puh. (017) 182 367
fax (017) 182 373

Kuopion alueen kartta

Kuopion Musiikkikeskuksen pysäköintialue

Kuopion Musiikkikeskuksen pääsisäänkäyntiä (Kuopionlahdenkatu) vastapäätä sijaitsevalla pysäköintialueella on 118 henkilöauto- ja 16 linja-autopaikkaa. Pysäköintialue on kaupungin pysäköinninvalvonnan alainen.

Pysäköinti päivisin

Pysäköinti päivisin klo 8-16 välillä on maksutonta ensimmäisten 2 tunnin ajan Musiikkikeskuksen pääsisäänkäyntiä lähinnä olevissa kahdessa ensimmäisessä pysäköintivälikössä. Mikäli tilaisuuden kesto on pidempi kuin kaksi tuntia tarvitaan pysäköintilupa, jota voi tiedustella Musiikkikeskuksen henkilökunnalta. Muu pysäköintialue Musiikkikeskuksen edessä on maksuton.

Pysäköinti iltaisin

Pysäköinti iltaisin klo 16 jälkeen on Musiikkikeskuksen pysäköintialueella maksutonta. Lisäksi pysäköintipaikkoja löytyy Musiikkikeskuksen läheisyydestä sivukatujen varrelta.

Vaatesäilytys

Kuopion Musiikkikeskuksen pääsisäänkäynnin yhteydessä olevassa aulassa sijaitsee vaatesäilytys, jonka toiminnasta vastaa Kuopion Nuorisomusiikki ry.
Valvottu vaatesäilytys maksaa 2 euroa, mikäli tilaisuuden järjestäjä ei toisin ilmoita.

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio