Kuopion Kaupunginorkesteri

 
 

Kävijälle

Tervetuloa Kuopion kaupunginorkesterin konsertteihin! Täältä löydät tarpeellista lisätietoa konserttielämyksesi suunnittelua ajatellen.

 

Konserttikävijän opas

Tervetuloa Kuopion kaupunginorkesterin konserttiin ja klassisen musiikin maailmaan. Mikäli olet tulossa ensimmäiseen sinfoniakonserttiin, täältä löydät lisätietoa useimmin esitettyihin kysymyksiin:

Lue lisää

 
 

Nuorten konserttiopas

Nuoren konserttikävijän selviytymisoppaan ovat laatineet kuopiolaisen Minna Canthin yläasteen 7A-luokan oppilaat syksyllä 2004 toteutetun Valoa latoon -projektin yhteydessä.

Lue lisää

 
 

Esiintymispaikat

Kuopion kaupunginorkesterin kotisali on Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisali. Lisäksi orkesteri esiintyy säännöllisesti eri puolilla Kuopiota ja ympäröivää maakuntaa.

Lue lisää

 
 

Hyvä tietää

Lisätietoa konserttikäytännöistä eli mm. väliajasta, valokuvaamisesta, vaatesäilytyksestä tai kuinka toimitaan, mikäli esitys joudutaan perumaan.

Lue lisää

 
 

Ravintolapalvelut

Kuopion Musiikkikeskuksen ravintolapalveluista vastaa Ravintola Oodi, joka on osa Kanrestaa.

Lue lisää

Varaa tarjoilu

 
 

Vammaispalvelut

Kuopion Musiikkikeskuksen tilojen suunnittelussa on otettu huomioon eri asiakasryhmien tarpeet. Tavoitteenamme on tarjota kaikille asiakkaillemme tasapuolisesti elämyksellinen ja esteetön vierailu talossamme.

Lue lisää

 
 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio