Kuopion Kaupunginorkesteri

 
 

Ravintolapalvelut

Kuopion Musiikkikeskuksen ravintolapalveluista vastaa Kanresta Oy. Kanresta kuuluu Suomen Kansanterveysyhdistys ry:n muodostamaan konserniin, joka on vastannut kahviotoiminnasta maanlaajuisesti jo yli 30 vuoden ajan. Toiminnan laajentuessa catering- ja edustustarjoiluihin vuonna 1994 perustettiin Kanresta Oy. Alusta alkaen Kanresta on ravintolatoiminnallaan tukenut omistajansa eli Kansanterveysyhdistyksen jäsenjärjestöjä, joita ovat Lastentautien tutkimussäätiö, Suomen Mielenterveysseura ry, Suomen Sydänliitto ry ja Vanhustyön keskusliitto ry.

Kanresta Oy:llä on toimipaikkoja on yhteensä 16 ympäri maata. Se vastaa ravintolatoiminnasta myös mm. Suomen Kansallisoopperassa, Lahden Sibeliustalossa, Tampere-talossa sekä Ravintola Einsteinissa Tiedekeskus Heurekassa Vantaalla. Kanresta valittiin Turku 2011 Euroopan kulttuuripääkaupungin pääravintoloitsijaksi. Yritys työllistää noin 300 henkilöä.

Kanresta Oy toimii:

Tilausravintolana
Kokousten ja konserttien yhteydessä

Kokousravintolana
Tarjoilu myös kabinetti-, kokous- ja näyttelytiloihin

Edustusravintolana
Juhlaillalliset ja asiakastilaisuudet ammattitaidolla

Musiikkikeskuksen Valohallissa sijaitseva 120-paikkainen kahvila palvelee yleensä arkipäivisin klo 9-16 sekä useimpien tapahtumien yhteydessä.

Musiikkikeskuksen ravintola aloittaa 14.8.2017 alkaen päivittäisen, kaikille avoimen lounastarjoilun Musiikkikeskuksen Valohallissa. Lounasta on tarjolla arkisin klo 11-14.

Valohalliin voidaan kattaa myös illalliset, buffettyyppiset arki- ja juhlaruokailut sekä cocktailtilaisuudet jopa 1000 hengelle.

Koko talossa on A-oikeudet.

Valohallin kahvio palvelee:

Arkisin klo 9-16
Esityspäivinä tuntia ennen esityksen alkua (myös konserttilämpiön drinkkipisteet)

Yhteystiedot

Kuopion Musiikkikeskuksen ravintolat
Kanresta Oy
Kuopionlahdenkatu 23
70100 Kuopio

Myyntipalvelu (arkisin klo 9-16)
Myyntihovimestari Tiina Tiilikainen
puh. 045 1874 060
ravintolapalvelutkuopio (at) kanresta.fi

Ravintolapäällikkö Piia Savolainen
puh. 040 506 1665
piia.savolainen (at) kuopio.fi

www.kanresta.fi

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio