Kuopion Kaupunginorkesteri

 
 

Ravintolapalvelut

Kuopion Musiikkikeskuksen ravintolapalveluista vastaa Ravintola Oodi, joka on osa Kanrestaa. Kanresta kuuluu Suomen Kansanterveysyhdistys ry:n muodostamaan konserniin, joka on vastannut kahviotoiminnasta maanlaajuisesti jo yli 30 vuoden ajan. Toiminnan laajentuessa catering- ja edustustarjoiluihin vuonna 1994 perustettiin Kanresta Oy. Käyttämällä Ravintola Oodin sekä Kanrestan eri toimipisteiden palveluita, tuet samalla Kanrestan omistajan eli Kansanterveysyhdistyksen jäsenjärjestöjä, joita ovat Lastentautien tutkimussäätiö, Suomen Mielenterveysseura ry, Suomen Sydänliitto ry ja Vanhustyön keskusliitto ry.

Kanresta Oy:llä on yhteensä 26 toimipaikkaa 8 eri paikkakunnalla ympäri maata. Se vastaa ravintolatoiminnasta myös mm. Suomen Kansallisoopperassa ja Musiikkimuseo FAMEssa Helsingissä, Hämeenlinnan Verkatehtaalla sekä Ravintola Einsteinissa Tiedekeskus Heurekassa Vantaalla. Yritys työllistää noin 300 henkilöä.

Ravintola Oodi palvelee:

  • Kuopion kaupunginorkesterin konserttien yhteydessä 1h ennen tapahtuman alkua sekä väliajalla
  • tarjoilut isommille ja pienemmille ryhmille
  • VIP- ja yritystilaisuudet konserttien yhteydessä
  • buffetpäivälliset
  • gaalaillalliset
  • cocktailtilaisuudet
  • arkilounaat klo 11-14 (mm. avoimien harjoitusten yhteydessä)

Ravintola Oodin kahvio-ravintola sijaitsee Kuopion Musiikkikeskuksen Valohallissa (1. krs), jossa on yli 120 asiakaspaikkaa. Lisäksi tapahtumien yhteydessä on avoinna ravintolan kahvi- ja drinkkipisteitä myös Konserttisalin lämpiössä. Valohalli soveltuu erinomaisesti mm. cocktailtilaisuuksien ja buffetruokailujen toteutukseen. Kuopion Musiikkikeskuksessa on useita erikokoisia tiloja (mm. Valokabinetti, Taivaslämpiö, Kamarilämpiö ja Piippuhylly), joihin voidaan toteuttaa asiakkaan toiveiden mukainen tarjoilu pienemmälle tai isommalle ryhmälle. Koko talossa on A-oikeudet.

Kuopion Musiikkikeskuksen Valohallissa on tarjolla Ravintola Oodin lounasta arkisin klo 11-14 – lounasta voi nauttia mm. orkesterin Avoimien harjoitusten yhteydessä.

RAVINTOLA OODI

Avoinna:

Avoinna arkisin klo 11-14 lounaan yhteydessä
sekä tapahtumien yhteydessä (aukioloajat voimassa toistaiseksi)

Yhteystiedot

Ravintola Oodi – Kuopion Musiikkikeskuksen ravintolat
Kuopionlahdenkatu 23
70100 Kuopio

Myyntipalvelu (arkisin klo 10-15)
Myyntihovimestari Tiina Tiilikainen
puh. 045 1874 060
ravintolapalvelutkuopio (at) kanresta.fi

Ravintolatoimenjohtaja Piia Savolainen
puh. 040 506 1665
piia.savolainen (at) kuopio.fi

Keittiöpäällikkö Juhani Pennanen
juhani.pennanen (at) kanresta.fi

Ravintola Oodi Facebookissa

Ravintola Oodi Instagramissa

www.kanresta.fi

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio