Kuopion Kaupunginorkesteri

 
 

Aikuisyleisö ja ikäihmiset

Kuopion kaupunginorkesteri tarjoaa myös muulle klassisesta musiikista ja orkesteritoiminnasta kiinnostuneelle yleisölle erilaisia mahdollisuuksia tutustua toimintaan syvemmin. Orkesterimusiikin saloja avataan mm. Miten konsertti valmistuu- ja Teosesittely-tilaisuuksien kautta.

Lisäksi kaupunginorkesterin kanta-asiakkaille (l. kausikonserttisarjan kausikortti-asiakkaat) järjestetään erikseen kanta-asiakkaiden iltoja, joissa heillä on mahdollisuus mm. tavata vierailevia taiteilijoita ja kuulla etukäteen uutisia tulevista konserteista ja kausista. Lisää kanta-asiakastilaisuuksista.

Kulttuuri vanhustyön tukena

Kuopiossa toimii Kulttuuri vanhustyön tukena -työryhmä. Toiminnan tavoitteena on mahdollistaa taiteen ja kulttuurin keinoin ikäihmisten aktiivinen ja omannäköinen elämä, kulttuurin ja taiteen saavutettavuus, vanhustyön kulttuuriosaamisen sekä kulttuuritoimijoiden vanhusosaamisen vahvistaminen ja taiteilijoiden työmahdollisuuksien lisääminen. Esimerkiksi Kulttuuriluotsi voi toimi yksinäiselle vanhukselle tukena ja seurana Kuopion kaupunginorkesterin konserteissa. Lisäksi Kuopion Musiikkikeskuksessa järjestetään kerran kuussa Kulttuurikahvila 60+ -toimintaa

Tutustu kevään 2019 Kulttuurirohto-esitteeseen.

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio