Kuopion Kaupunginorkesteri

Myyntiehdot

Lippujen lunastus

Yksittäisliput lunastettava viimeistään 1 viikon kuluttua varauspäivästä.
Ryhmäliput lunastettava viimeistään 1 kuukauden sisällä varauksesta.

Lunastus Kuopion Musiikkikeskuksen tai Kuopion kaupunginteatterin lipunmyyntipisteestä. Kuopion Musiikkikeskus ja Kuopion kaupunginteatteri veloittavat palvelumaksua 2 €/lippu, joka sisältyy Musiikkikeskuksen ja Kuopion kaupunginorkesterin www-sivustolla mainittuihin hintoihin. Peruutustapauksissa Kuopion Musiikkikeskus ei palauta palvelumaksua tai korvaa muita asiakkaalle aiheutuneita kuluja.

Liput voi lunastaa myös Lippupisteen valtakunnallisista palvelupisteistä tai R-kioskeilta. Katso Lippupisteen ajantasaiset palvelu- ja toimitusmaksut täältä.

Laskutus

Laskutuksesta mainittava lipunvarauksen yhteydessä

Lippupiste toimittaa asiakkaalle laskun ja pääsyliput eräpäivään mennessä tehdyn maksusuorituksen jälkeen

Lippupisteen toimitusmaksu: Katso Lippupisteen ajantasaiset palvelu- ja toimitusmaksut täältä.

Maksettuja pääsylippuja ei lunasteta takaisin tai vaihdeta. Pääsylipun uudelleen tulostamisesta veloitetaan 3 €/lippu.

Peruutukset

Ohjelmajärjestäjän päätöksen mukaan esitys joko peruuntuu kokonaan tai se saatetaan siirtää toteutettavaksi uutena ajankohtana joko saman tai seuraavan esityskauden aikana. Käytännöistä ilmoitetaan tilaisuus- ja järjestäjäkohtaisesti. Lippurahojen palautuskäytäntö on niinikään tapahtumakohtainen. Yleensä tapahtuman järjestäjä vastaa palautusjärjestelyistä. Muita peruutuksesta asiakkaalle aiheutuneita kuluja (mm. hotelli- ja matkakulut) ei korvata. Esityksen peruuntuessa pyydämme ottamaan yhteyttä lipunostopaikkaan.

Henkilökohtaista avustajaa tarvitsevat asiakkaat

Henkilökohtainen avustaja pääsee maksutta avustettavan asiakkaan pääsylipulla Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisalissa järjestettäviin konsertteihin erikseen määrätyille paikoille. Henkilökohtaista avustajaa tarvitsevia asiakkaita pyydetään ilmoittamaan avustajan mukanaolosta sekä muista erityistoivomuksista lipunoston yhteydessä. HUOM! Pyörätuolipaikkoja on rajoitetusti. Paikkoja ei voi lunastaa Lippupisteen verkkokaupasta. Asiakkaita pyydetään saapumaan tilaisuuksiin riittävän ajoissa.

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio