Kuopion Kaupunginorkesteri

Edut

Henkilökohtaista avustajaa tarvitsevat asiakkaat

Henkilökohtainen avustaja pääsee maksutta avustettavan asiakkaan pääsylipulla Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisalissa järjestettäviin tapahtumiin, mukaan lukien Kuopion kaupunginorkesterin konsertteihin, erikseen määritellyille paikoille. Avustajan mukanaolosta tulee ilmoittaa lipunvarauksen / -oston yhteydessä. Paikkoja voi lunastaa kaikista myyntipisteistä.

EU:n Vammaiskortti

Kuopion kaupunginorkesterin kotisali eli Kuopion Musiikkikeskus on EU:n Vammaiskortti-kohde. Samat käytännöt pätevät myös Kuopion kaupunginorkesterin konsertteihin esiintymispaikasta riippumatta.

Lue lisää Vammaiskortista www.vammaiskortti.fi 

Kulttuuriluotsi

Kulttuuriluotsit ovat Kuopion kaupungin kouluttamia kulttuurista kiinnostuneita vapaaehtoistoimijoita.

Luotsia voidaan pyytää ikääntyneen seuraksi kulttuurikohteeseen. Kulttuuriluotsitoiminta tarjoaa ikäihmisille mahdollisuuden tulla Kuopion kaupunginorkesterin konsertteihin Kuopion Musiikkikeskuksessa. Kuopiolainen eläkeikäinen voi tilata maksutta vapaaehtoisena toimivan kulttuuriluotsin kaveriksi konserttiin. Paikkavaraukset luotsattavalle ja luotsille suositellaan tekemään etukäteen paikkojen takaamiseksi.

Luotsipyynnöt kulttuurikohteisiin:
Kirsi Rönkkö p. 044 7182469, kirsi.ronkko(at)kuopio.fi

Luotsipyynnöt ryhmille:
Maarit Patama p. 044 7183633, maarit.patama(at)kuopio.fi
Riitta Oksanen p. 044 7183611, riitta.oksanen(at)kuopio.fi

Lue lisää (pdf, avautuu uuteen ikkunaan)

Konserttipäivän etulippu

Konserttipäivän etulippu on tarkoitettu opiskelijoille ja alle 20-vuotiaille. Konserttipäivän etulippu koskee Kuopion kaupunginorkesterin kevään 2023 kahdeksaa kausikonserttia. Konserttipäivän etulipun hinta on 4 euroa. Etuhinta sisältää lipun, palvelumaksun, käsiohjelman ja narikan seuraavin ehdoin:

  • lunastus konserttipäivänä Kuopion Musiikkikeskuksen lipunmyynnistä
  • opiskelijakortti esitettävä / ikä todistettava lunastuksen yhteydessä
  • etuhinta on voimassa, mikäli salissa on vielä tilaa
  • opiskelijahinta kausikonsertteihin ennakkoon ostettaessa 11 euroa

Lainaa kausikortti

Kuopion kaupunginorkesterin kevään 2023 kausikonsertteihin (8 kpl) voi lainata kausikortteja Kuopion kaupunginkirjastosta. Tutustu orkesterin ohjelmistoon – kausikonsertit mainittu erikseen.

Kaupunginkirjastossa on lainattavissa 4 kausikorttia kevään 2023 kausikonsertteihin. Yhdellä kirjastokortilla voi lainata kerrallaan max. 2 kausikorttia.

Kuopion kaupunginorkesterin kausikortti on yhtä kuin pääsylippu konserttiin. Kausikorttia ei tarvitse vaihtaa Kuopion Musiikkikeskuksen lippukassalla pääsylippuun. Kausikortti oikeuttaa vapaaseen sisäänpääsyyn lipussa mainitulle istumapaikalle salissa.

Laina-aika on max. 1 viikon, sillä kausikonsertteja on myös viikon välein ja toiveena on, että kausikortti palautetaan kirjastoon mahdollisimman pian konsertin jälkeen. Lainausta ei voi automaattisesti uusia eikä kausikorttia voi varata.

HUOM! Kausikortti ei sisällä Kuopion Musiikkikeskuksen vaatesäilytysmaksua tai ravintolapalveluita.

Kaikukortti

Kevään 2024 aikana Kuopion kaupunginorkesterin konserteissa otetaan käyttöön Kaikukortti. Kaikukortti-kokeilu koskee kaikkia Kuopion kaupunginorkesterin omia konsertteja Kuopion Musiikkikeskuksessa.

Lipun voi lunastaa 30 minuuttia ennen konsertin alkua, ja lipun voi varata viikkoa ennen konserttia. Asiakasta pyydetään näyttämään Kaikukortti ja henkilöllisyystodistus lippua lunastettaessa.

Kaikukortti on valtakunnallinen toimintamalli, jonka pyrkimyksenä on edistää ja parantaa yli 16-vuotiaiden, taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien henkilöiden mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään ja liikuntaharrastuksiin. Kaikukortilla asiakas saa maksuttomia pääsylippuja esimerkiksi festivaaleille, museoihin, teatteriin, konsertteihin ja myös liikuntapalveluihin.

Pohjois-Savon Kaikukortti-kokeilu alkaa 1.2.2024 kestää vuoden 2024 loppuun.

Lue lisää

Tapahtumakohtaiset edut

Tapahtumakohtaiset hinta- tai muut edut mainitaan yleensä erikseen kunkin tapahtuman kohdalla, mikäli sellaisia on tarjolla.

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio