Kuopion Kaupunginorkesteri

 
 

Tutut TV-tunnarit valloittavat Kuopion kaupunginorkesterin ilmaiskonsertissa 1.9. klo 18

Facebook Twitter

Julkaistu 28.08.2023

Marjo Riihimäen johtama konsertti sopii koko perheelle

Syyskuu alkaa komeasti perjantaina 1.9. klo 18 Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisalissa Kuopion kaupunginorkesterin Sohvaperunoiden suosikit -ilmaiskonsertilla, jossa soivat televisiosta tutut tunnarit eri vuosikymmeniltä. Kapellimestari Marjo Riihimäen johdolla kuullaan musiikkia mm. tv-sarjoista Dallas, Matlock, Star Trek ja Simpsonit. Musiikin ohella luvassa on myös lippuarvontaa.

Kuopion kaupunginorkesterin syyskauden avaavassa Sohvaperunoiden suosikit -konsertissa 1.9. klo 18 ilotellaan tunnarien tunnelmissa, sillä yleisölle tarjotaan sinfoniaorkesterin tulkitsemana televisiosta tuttuja teemoja. Konserttiin on koottu upeasti orkestroituja ja aitoja alkuperäissävellyksiä eri vuosikymmeniltä. Sohvaperunoilla viitataan siis yleisesti ottaen – jo viime vuosituhannella – televisiota katsoneeseen yleisöön, jolloin alkutunnuksia ei voinut kelata kuten nykyään suoratoistopalveluissa.

Mukana on piirrettyjen teemoja Transformers, Pink Panther ja Simpsonit, aikakautensa hittitunnuksia Dallas, Doctor Who ja Myrskylinnut, scifimusiikkia sarjoista Stargate ja Star Trek sekä kaikille rakas Pikku Kakkonen. Lisäksi mukana on muun muassa Alfred Hitchcock esittää -sarjan sekä Matlockin ja Mission Impossiblen sykähdyttävät teemat. Koko perheelle sopivan ilmaiskonsertin juontaa ja johtaa kapellimestari Marjo Riihimäki. Luvassa myös yllätysohjelmaa ja lippuarvontaa, jossa voi voittaa pääsylippuja kaupunginorkesterin syksyn tapahtumiin.

Konsertin kesto on reilu tunti, vapaa pääsy. Konserttiin ei tarvitse noutaa erikseen pääsylippua. Pyydämme yleisöä saapumaan ajoissa paikalle.

Kuopion Musiikkikeskuksen lipunmyynti palvelee pe 1.9. klo 15-18. Orkesterin syyskauden alun kampanjaetuliput ovat myynnissä pe 1.9. saakka Kuopion Musiikkikeskuksen lippukassalla ja su 3.9. klo 23.59 saakka Lippupisteen verkkokaupassa.

Kuopion kaupunginorkesterin syyskauden 2023 kausikortit ovat myynnissä 7.9. saakka. Kausikortit 220 € / 179 € eläkeläiset (sis. 8 konserttia). Jaakon jäljillä -paketit syyskuun kausikonsertteihin ovat myös myynnissä 7.9. saakka. Paketti 85 € / 70 € eläkeläiset (sis. 3+1 konserttia). Myynti: Kuopion Musiikkikeskus, Sokos Kuopio, Lippupisteen myyntipisteet kautta maan ja Lippupisteen verkkokauppa.

TULOSSA:

  • Kuopion kaupunginorkesterin syksyn konsertit alkavat aiemmista kausista poiketen jo klo 18.
  • Ennen jokaista kausikonserttia klo 17.30 kaikille avoimet konserttietkot Valohallissa.
  • Kuopion Musiikkikeskuksen lipunmyynti palvelee konsertti-iltaisin klo 15-18.
  • Ravintola Oodi palvelee tuntia ennen konserttien alkua.

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi
www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio