Kuopion Kaupunginorkesteri

 
 

Lippuja Kuopion Musiikkikeskuksen syyskauden tapahtumiin voi ostaa myös kesällä

Facebook Twitter

Julkaistu 04.08.2022

Kuopion kaupunginorkesteri esiintyy tapahtumissa kesäkaudella

Kuopion Musiikkikeskuksen tapahtumatarjonta hiljenee Kuopio tanssii ja soi –festivaalin päätyttyä. Talon lippukassa on suljettu 22.6.-7.8. Lippuja syksyn tapahtumiin voi lunastaa kesällä Lippupisteen valtakunnallisista myyntipisteistä kautta maan ja verkkokaupasta www.lippu.fi.

Kuopion Musiikkikeskuksen lipunmyynti palvelee Kuopio tanssii ja soi -festivaalin aikana 15.-18.6. klo 12-18 ja 19.-21.6. klo 12-15. Talon lippukassa on suljettu 22.6.-7.8. Myös Musiikkikeskus on samana aikana suljettu lukuun ottamatta 9.-10.7. Nekocon-tapahtumaa, joka pienen tauon jälkeen tuo jälleen Kuopioon suuren ja värikkään joukon animen, mangan ja pelien harrastajia.

Kesäkaudella lippuja Musiikkikeskuksessa järjestettäviin tapahtumiin voi lunastaa Kuopion Sokos-tavaratalon Sokos Kioskista ym. Lippupisteen valtakunnallisista myyntipisteistä, R-kioskeista (vain tapahtumanumerolla) sekä Lippupisteen verkkokaupasta www.lippu.fi. Myynnissä olevat syksyn tapahtumat löytyvät talon www-sivujen ohjelmakalenterista > www.kuopionmusiikkikeskus.fi mistä pääsee myös Lippupisteen verkkokauppaan ostoksille. Kuopion kaupunginorkesterin syksyn 8 kausikonserttiin oikeuttavat Early Bird -kausikortit ovat myynnissä 21.6. asti nopean ostajan etuhintaan ja normaalihintaisina 22.6.-29.9. Myös kertaliput kausikonsertteihin sekä muihin orkesterin syksyn tapahtumiin ovat myynnissä em. myyntipisteissä.

Musiikkikeskuksen lipunmyynti avautuu kesätauon jälkeen maanantaina 8.8. ja palvelee arkisin klo 15–17 tai esityksen alkuun sekä viikonloppuisin tuntia ennen esitystä. Lipunmyynnin palvelunumero on 0600 96100 (1,98 €/min + pvm).

Kesäkaudella Kuopion kaupunginorkesterin soitosta voi nauttia perjantaina 8.7. Monola-festivaalilla, Lieksassa. Lieksan kirkossa järjestettävän gaalakonsertin solisteina esiintyvät sellisti Jussi Makkonen ja pianisti Nazig Azezian, konsertin johtaa kapellimestari Atso Almila. Ennakkomyynti Monola-festivaaleille: www.store.charmi.eu. Lauantaina 16.7. orkesteri suuntaa Kangasniemen Musiikkiviikoille. Kangasniemen kirkossa järjestettävän laulukilpailun loppukilpailua säestää Kuopion kaupunginorkesteri kapellimestari Mikko Franckin johdolla. Lauantaina 13.8. orkesteri esiintyy Atso Almilan johdolla Elojubilee-festivaalilla Savonlinnassa: Abba-musikaalien parhaita hittejä Mamma Mia -konsertissa Olavinlinnassa tulkitsevat Jennie Storbacka ja Nina Tapio. Ennakkomyynti Kangasniemen musiikkiviikoille ja Elojubilee-festivaalille Lippupisteen verkkokaupassa ja myyntipisteissä.

Musiikkikeskuksen syksy käynnistyy 15.8. Sävelretki savolaisuuteen -konsertilla, jonka järjestävät Pohjois-Savon liitto, Savon Sanomat ja Kuopion kaupunki. Kaupunginorkesterin syksy Musiikkikeskuksessa alkaa 8.9. Minnan taivas -oopperalla, jonka tuottaa Savo-ooppera ry.

Musiikkikeskuksen Ravintola Oodi palvelee lounasasiakkaita jälleen to 11.8. alkaen klo 11-14 Valohallissa. Ravintolan myyntipalvelu on suljettu 22.6. alkaen ja palvelee kesätauon jälkeen ti 2.8. alkaen arkisin klo 9-15 puh. 045 187 4060, ravintolapalvelutkuopio(at)kanresta.fi. Tarjoiluvarauksia myynnissä oleviin tapahtumiin voi tehdä kesäkaudella osoitteessa www.kanresta.fi > Väliaikatarjoilut > Kuopion Musiikkikeskus.

KUOPION MUSIIKKIKESKUS
Markkinointipäällikkö Sari Kauhanen, puh. 044 718 2369, sari.kauhanen(at)kuopio.fi

www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Youtube: KuopioMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio