Kuopion Kaupunginorkesteri

 
 

Kuopion Musiikkikeskus ja Kuopion kaupunginorkesteri hakevat uutta johtajaa

Facebook Twitter

Julkaistu 21.03.2023

Haku avoinna Kuntarekry-järjestelmässä 11.4. saakka

Kuopion Musiikkikeskus ja Kuopion kaupunginorkesteri hakevat uutta johtajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.5.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kuopion Musiikkikeskuksen ja kaupunginorkesterin uuden johtajan haku on avautunut kuntarekry.fi-järjestelmässä tiistaina 21.3. ja se päättyy tiistaina 11.4. klo 12.

Musiikkikeskuksen ja kaupunginorkesterin johtaja toimii näköalapaikalla monipuolisessa toimintaympäristössä kansainvälisten taiteilijoiden keskuudessa, yritysneuvotteluissa, konsertti- ja kongressikeskuksen kehittäjänä sekä vaikuttajana kansallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Tehtävässään hän johtaa tavoitteellisesti Musiikkikeskuksen ja orkesterin toimintaa ja kehittämistä, vastaa toiminnan tuloksellisuudesta, taiteellisesta suunnittelusta yhdessä ylikapellimestarin kanssa taiteellista työryhmää konsultoiden, taiteilijoiden kiinnittämisestä ja työsuunnitelman vahvistamisesta. Johtaja toimii myös Musiikkikeskuksen ja orkesterin hallinnon ja tuotannollisen tiimin esihenkilönä.

Hakuilmoitus ja –ohjeet löytyvät Kuntarekry-järjestelmästä.

Kuopion Musiikkikeskus on yksi Suomen merkittävimmistä konsertti- ja kongressikeskuksista, maakunnan musiikkielämän sydän sekä Kuopion kaupunginorkesterin toiminnan keskus. Orkesterin toimintaa leimaa monipuolisuus ja kansainvälisyys. Vakituisia työntekijöitä organisaatiossa on yli kymmenestä eri maasta. Musiikkikeskuksessa vierailee vuosittain suosituimmat kotimaiset viihdetaiteilijat ja Kuopion kaupunginorkesterin kapellimestari- ja solistivieraat eri puolilta maailmaa. Aktiivisen tapahtumatalon tiloissa järjestetään konserttien lisäksi kokouksia, kongresseja, näyttelyitä ja erilaisia yritystilaisuuksia ympäri vuoden. Musiikkikeskuksen tiloissa toimii lisäksi kolme taideoppilaitosta: Taideyliopiston Sibelius-Akatemia, Kuopion konservatorio ja Savonia-ammattikorkeakoulun musiikin ja tanssin yksikkö. Talon ravintoloitsijana toimii Kanresta Oy. 

KUOPION MUSIIKKIKESKUS / KUOPION KAUPUNGINORKESTERI
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi
www.kuopionmusiikkikeskus.fi | FB: KuopionMusiikkikeskus | IG: kuopionmusiikkikeskus www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | FB: Kuopionkaupunginorkesteri | IG: kuopionkaupunginorkesteri 

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio