Kuopion Kaupunginorkesteri

 
 

Kuopion Musiikkikeskuksen kesän 2023 aukioloajat

Facebook Twitter

Julkaistu 20.06.2023

Lippuja syyskauden tapahtumiin voi ostaa myös kesällä

Kuopion Musiikkikeskuksen tapahtumatarjonta hiljenee Kuopio Tanssii ja Soi –festivaalin päätyttyä. Talon lippukassa on suljettu 21.6.-6.8. Lippuja syyskauden tapahtumiin myydään kuitenkin Lippupisteen verkkokaupassa ja myyntipisteissä koko kesän ajan.

Kuopion Musiikkikeskuksen lipunmyynti palvelee asiakkaita vielä tiistaina 20.6. klo 12-18 ja on kesätauolla 21.6.-6.8. Myös Musiikkikeskus on samana aikana suljettu. Poikkeuksena on Nekocon-tapahtuma 15.-16.7. – tapahtuma tuo jälleen Kuopioon suuren ja värikkään joukon animeharrastajia.

Kesäkaudella lippuja Musiikkikeskuksessa järjestettäviin tapahtumiin voi lunastaa Lippupisteen valtakunnallisista myyntipisteistä, Sokos Kioskista Sokos Kuopio -tavaratalon aukioloaikoina sekä R-kioskeista kautta maan (vain lunastus varausnumerolla). Lippupisteen verkkokaupasta lippuja voi lunastaa läpi kesän. Myynnissä olevat syksyn tapahtumat löytyvät talon www-sivujen ohjelmakalenterista, mistä pääsee myös Lippupisteen verkkokauppaan ostoksille. Kuopion kaupunginorkesterin kausikonserttien kertalippuja ja kausikortteja voi ostaa myös kesäaikaan em. myyntipisteistä, ja niiden myynti jatkuu 7.9. saakka.

Musiikkikeskuksen lipunmyynti avautuu kesätauon jälkeen maanantaina 7.8. ja palvelee siitä eteenpäin arkisin klo 15–17 tai esityksen alkuun sekä viikonloppuisin tunti ennen esitystä. Lipunmyynnin palvelunumero on 0600 96100 (1,98 €/min + pvm).

Tapahtumatarjonta Kuopion Musiikkikeskuksessa alkaa jälleen tiistaina 15.8. Silloin helmikuussa 70 vuotta täyttäneen Jaakko Tepon tribuuttikonsertissa kuullaan hänen klassikoistaan sinfoniaorkesterille sovitettuja, upouusia versioita mm. Erja Lyytisen ja Marko Hietalan sekä kapellimestari Antti Rissasen johtaman Kuopion kaupunginorkesterin tulkitsemina.

Kuopion kaupunginorkesterin syyskausi avataan komeasti kahdella kaikille avoimella ilmaiskonsertilla. Yleisön toivoma, orkesterin historian ensimmäinen torikonsertti toteutetaan perjantaina 25.8. klo 18 Kuopion torilavalla ylikapellimestari Eugene Tziganen johdolla solistinaan tuoreen kansainvälisen kilpailuvoiton napannut sopraano Sonja Herranen. Perjantaina 1.9. klo 18 Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisalissa kuljetaan eri TV-sarjojen maailmoissa, kun orkesteri soittaa TV:stä tuttuja teemoja kapellimestari Marjo Riihimäen johdolla.

Musiikkikeskuksen Ravintola Oodin arkilounaasta nautitaan jälleen to 10.8. alkaen klo 11-14 Valohallissa. Ravintolan myyntipalvelu on suljettu 20.6. alkaen ja palvelee kesätauon jälkeen to 3.8. alkaen puh. 045 187 4060, ravintolapalvelutkuopio(at)kanresta.fi. Väliaikavarauksia myynnissä oleviin tapahtumiin voi tehdä kesäkaudella osoitteessa www.kanresta.fi > Väliaikatarjoilut > Kuopion Musiikkikeskuksen ravintola.

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI / KUOPION MUSIIKKIKESKUS
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi
www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri
www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio