Kuopion Kaupunginorkesteri

 
 

Kuopion kaupunginorkesterin joulukalenteri vie kuulijat joulun lämpöiseen tunnelmaan 1.12. alkaen

Facebook Twitter

Julkaistu 28.11.2022

Uusi musiikkitervehdys orkesterin pienyhtyeiltä somessa päivittäin 24.12. saakka

Kuopion kaupunginorkesteri julkaisee Facebookissa ja Youtubessa avautuvan joulukalenterin torstaina 1.12. Joulukalenterin päivittäin avautuvissa luukuissa orkesterin pienyhtyeet tarjoavat 24.12. saakka jouluisia musiikkituokioita, jotka vievät kuulijat joulun lämpöiseen tunnelmaan. Kalenterin luukuissa soi sekä suomalainen että kansainvälinen joulumusiikki. Viimeinen luukku 24.12. tarjoaa kuulijoille koko orkesterin hyvän joulun toivotuksen.

Somessa soiva joulukalenteri on Kuopion kaupunginorkesterin päivittäinen joululahja 1.-24.12. kaikille kaupunkilaisille joulua kohti kuljettaessa. Kuopion kaupunginorkesteri kulkee kuulijoidensa mukana joulunalusviikkoina jouluisin musiikkitervehdyksin. Päivittäisistä musiikkihetkistä voi nauttia Facebookin tai Youtuben ääressä missä vain, yksin tai yhdessä läheisten kanssa.

Joulukalenterin 24 luukusta avautuu muutaman minuutin mittaisia musiikkituokioita orkesterin pienyhtyeiden esittäminä. Viimeinen luukku 24.12. tarjoaa kuulijoille koko orkesterin hyvän joulun toivotuksen. Musiikkituokiot on kuvattu Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisalissa. Videokuvauksen ovat toteuttaneet Raimo Pesonen ja Niko Nevalainen, ja editoinnista on vastannut Kuopion kaupungin mediatuottaja Raimo Pesonen. Joulukalenterin ääni ja valot ovat Kuopion Musiikkikeskuksen tekniikan käsialaa.

Joulukalenterin luukku avautuu päivittäin aamulla orkesterin Facebook-sivuilla ja Youtube-kanavalla.

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi
www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio