Kuopion Kaupunginorkesteri

 
 

Kuopion kaupunginorkesteri 13.10. viihteen valtateillä Arja Korisevan ja Mikael Konttisen kanssa

Facebook Twitter

Julkaistu 23.06.2022

Torstaina 13.10. myös päiväkonsertti ikäihmisille – konsertit nyt myynnissä

Kuopion kaupunginorkesterin Viihteen valtateillä -konsertissa torstaina 13.10. klo 19 Kuopion Musiikkikeskuksessa nautitaan viihde- ja iskelmämusiikin ikivihreistä hiteistä ja suurista klassikoista Arja Korisevan ja Mikael Konttisen tulkitsemina. Samana päivänä klo 13 on oma konsertti ikäihmisille. Konsertit johtaa Jarkko Kiiski. Konserttien myynti on alkanut torstaina 23.6. klo 12.

Kuopion kaupunginorkesterin Viihteen valtateillä -konsertti torstaina 13.10. on kiehtova, koskettava ja värikäs matka iskelmämusiikin monisävyiseen maailmaan. Kuopion Musiikkikeskuksessa klo 19 alkavan konsertin solisteina esiintyy kaksi monipuolista viihteen ammattilaista, Arja Koriseva ja Mikael Konttinen. He tulkitsevat iskelmämusiikin ikivihreitä hittejä ja kansan suosikkeja, hyvän tuulen musiikkia sekä suuria klassikoita meiltä ja maailmalta. Luvassa on säihkettä ja nostalgiaa mm. suomihiteistä käännösiskelmiin, euroviisuista musikaalisävelmiin. Sovituksista vastaa Jarkko Kiiski, joka myös johtaa konsertin.

Kiintotähti Arja Koriseva on viihdyttänyt suomalaisia jo 30 vuoden ajan: iloa välittävän olemuksensa lisäksi hänet tunnetaan herkkänä tunteiden tulkkina ja monipuolisena viihteen ammattilaisena niin konserttisaleista, tanssilavoilta, televisiosta ja dubbauksista. Karismaattinen Mikael Konttinen on mukaansatempaava ja sympaattinen esiintyjä, joka tunnetaan upean lauluäänensä lisäksi mm. loistavista Sinatra-tulkinnoistaan, musikaalirooleistaan sekä lukuisista tv-ohjelmista (mm. Toivesäveliä, Soiva postikortti ja Mikaelin naiset).

Viihteen valtateillä -ohjelmistoa tarjoillaan myös erityisesti ikäihmisille suunnitellussa, noin tunnin mittaisessa päiväkonsertissa torstaina 13.10. klo 13. Kuopion kaupunginorkesteri on säännöllisesti toteuttanut Vanhusten päiväkonsertin vanhusten viikon tienoilla. Valtakunnallista vanhusten viikkoa vietetään 3.-9.10. teemalla ”Yhdessä luontoon – joka iän oikeus”. Päiväkonsertti on tänä vuonna myös osa valtakunnallisen Armas-festivaalin Kuopion ohjelmaa. Vanhusten päiväkonsertin järjestävät yhteistyössä Kuopion kaupunginorkesteri, Kuopion kaupungin kotihoito ja Kuopion vanhusneuvosto, jonka jäsenet avustavat konsertissa huonosti liikkuvia sekä pyörätuoliasiakkaita.

Myynti Viihteen valtateillä klo 13 ja klo 19 konsertteihin on alkanut tänään torstaina 23.6. klo 12.
Päiväkonsertin kesto noin tunti, ei väliaikaa. Iltakonsertin kesto noin 1h 50 min., sis. väliajan.

Liput 13.10. Viihteen valtateillä klo 19 iltakonserttiin: 25 / 20 / 11 € ja klo 13 päiväkonserttiin 7 € / Saattajat 2 €. Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/lippu. Palvelu-, tilaus- ja toimitusmaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Lippupisteen verkkokauppa:
13.10. Vanhusten päiväkonsertti
13.10. Viihteen valtateillä -iltakonsertti

Myynti: Lippupisteen verkkokauppa www.lippu.fi, Sokos Kuopio ym. Lippupisteen myyntipisteet kautta maan. Kuopion Musiikkikeskuksen lippukassa suljettu 7.8. saakka, ma 8.8. alkaen ma-pe klo 15-17 tai esityksen alkuun, viikonloppuisin tuntia ennen esitystä.

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI

Markkinointipäällikkö Sari Kauhanen, puh. 044 718 2369, sari.kauhanen(at)kuopio.fi

www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio