Kuopion Kaupunginorkesteri

 
 

Kuopion kamarimusiikkiseuran konsertissa kuljetaan äärilaidoilla 12.2.

Facebook Twitter

Julkaistu 06.02.2023

Sunnuntaina 12.2. klo 14 koetaan Kuopion kaupungintalolla huikaiseva iltapäivä ranskalaisten ja venäläisten kulttisäveltäjien teosten parissa, kun Kuopion kaupunginorkesterin viulisti Lev Berkovskiy ja useaan otteeseen ympäri Eurooppaa palkittu pianisti Irina Zahharenkova nousevat lavalle.

Konsertin teoksissa liikutaan tunnelmien ja ilmaisun ääripäästä toiseen, ja teokset demonstroivat vaikutteita 1900-luvun alun musiikkiin kahden, Euroopan äärilaidoilla sijaitsevan maan välillä puolin ja toisin. Paikkoja on rajoitetusti, joten varmistathan pääsysi saapumalla paikalle ajoissa.

Konsertissa soivat Ranskasta Francis Poulencin Sonaatti viululle ja pianolle, Maurice Ravelin Pavane Pour Une Infante Défunte sekä Claude Debussyn Sonaatti viululle ja pianolle ja Venäjältä Sergei Prokofjevin Viisi melodiaa viululle ja pianolle, Dmitri Sostakovitsin Neljä preludia sekä Igor Stravinskyn Duo Concertante viululle ja pianolle.

Konsertin kesto on n. 1,5 tuntia sisältäen väliajan.

Pääsymaksu: 15 € normaali / 10 € seuran jäsenet, eläkeläiset ja Kuopion kaupunginorkesterin kevään 2023 kausikorttiasiakkaat / 4 € opiskelijat.

Järj. Kuopion kamarimusiikkiseura, yhteistyössä Kuopion kaupunginorkesteri

Lisätietoja: Henna Korkalainen / tuottaja, henna.korkalainen(at)kukamus.fi, +358 41 311 7845

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio