Kuopion Kaupunginorkesteri

 
 
Somekuva

VÄRIKAMARI VESANNOLLA

Sunnuntai 27.08.2023 klo 17 Vesannon kirkko, Koulutie 1, Vesanto

Facebook Twitter

Ulla Remes, livemaalaus
Remigijus Šereckis, trumpetti
Vitoldas Sokolnikas, trumpetti
Tuomas Setälä, käyrätorvi
Jonathan Roskilly, pasuuna
Sho Kubota, lyömäsoittimet

Liity osaksi jotain kertakaikkisen ainutlaatuista, vain siinä hetkessä ja paikassa tapahtuvaa kuva- ja säveltaiteen sekä tunnekokemuksen symbioosia ja koe, miten taide toteutuu! Värikamari Vesannolla -tilaisuudessa Kuopion kaupunginorkesterin muusikot tarjoilevat musiikillisen atmosfäärin Ulla Remeksen taltioidessa sen maalauskankaalle visuaalisesti koettavaksi. Tilaisuudessa kuullaan puhallinkvintetin lisäksi musiikkia mm. soolosymbaaleille sekä soolopasuunalle.

Kuvataiteilijana meritoituneesta Remeksestä ja hänen kehittämästään live art -menetelmästä eli Tuntumaalauksesta voit lukea lisää täältä: https://www.ullaremes.net. Tämän tilaisuuden koet todellakin vain kerran elämässäsi, toista samankaltaista ei ole!

Kuultava ohjelma:
T. Murail: Reinterpretation of Schumann’s Kinderszenen
R. Hahn: A Chloris
R. Hahn: Romanesque
C. Debussy: Syrinx
C. Debussy: Pianotrio G-duuri

Tapahtuma on osa Kuopion kamarimusiikkiseuran järjestämää kuuden pohjoissavolaisen paikkakunnan kattavaa Värikamari-kiertuetta, joista jokaisessa kuullaan eri kokoonpanojen musiikkiohjelmisto, jonka aikana syntyy vallitsevaa tunnelmaa ilmentävä maalaustaideteos ansioituneen taidemaalari Ulla Remeksen

Kesto noin tunti

Järj. Kuopion kamarimusiikkiseura
Vapaa pääsy
Käsiohjelma ovelta 10 €

Kiertueen toteutumisen mahdollistaa Taiteen edistämiskeskuksen Kuopion kamarimusiikkiseura ry:lle myöntämä erityisavustus.

Yhteistyössä Kuopion kaupunginorkesteri

www.kuopionkamarimusiikkiseura.fi

MUITA TAPAHTUMIA

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio