Kuopion Kaupunginorkesteri

 
 
Somekuva

VANHUSTEN PÄIVÄKONSERTTI: LAULUNI AIHEET

Torstai 05.10.2023 klo 13 Konserttisali

Facebook Twitter

Päiväkonsertti on loppuunmyyty.

Kuopion kaupunginorkesteri
Jarkko Kiiski, kapellimestari
Hannu Lehtonen, laulu
Seppo Hovi, kertoja ja haitari

Reino Helismaa -ohjelmistosta nautitaan myös noin tunnin mittaisessa päiväkonsertissa, joka on suunnattu erityisesti ikäihmisille ja mm. huonosti liikkuville palvelutalojen asukkaille.

Repe alias Reino Helismaa (1913-1965) on yksi tuotteliaimmista ja merkittävimmistä suomalaisista tekstintekijöistä kautta aikain. Hänen musiikkinsa ja sanoituksensa elävät edelleen ja soivat niin radiossa, tanssilavoilla kuin musikaaliesityksissä. Suurelle orkesterille sovitettuna hänen uskomattoman laajaa ja monipuolista tuotantoaan ei ole aiemmin Suomessa kuultu. Liian varhain päättyneen ja tuotteliaan uransa aikana Helismaa teki mm. elokuvamusiikkia, musikaalisävelmiä ja käännösiskelmiä.

Konsertissa käydään läpi mestarin tuotantoa sekä ohessa myös jälleenrakennuksen viihteen nousua ja historiaa Seppo Hovin upeasti taustoittavien tarinoiden myötä. Laulut kuljettavat meitä mm. rakovalkealta ja neljän tuulen tieltä vanhalle veräjälle, Kulkurin ja joutsenen myötä villiin länteen hopeisen kuun valossa. Niin paljon on aihetta lauluun!

Järj. Kuopion kaupunginorkesteri yhteistyössä Kuopion kaupungin vanhusneuvoston kanssa
Liput: 7 € / Saattajat 2 €
Huom! Pyörätuolipaikat ovat myynnissä vain Kuopion Musiikkikeskuksen lippukassalla, avoinna arkisin klo 15-17 tai esityksen alkuun asti, viikonloppuisin tuntia ennen esitystä.
Pyörätuolipaikkoja voi varata myös palvelunumerosta 0600 96100 tai musiikkikeskus@kuopio.fi. Verkkokaupassa paikkoja myynnissä rajoitetusti. Myös huonosti liikkuvia asakkaita suositellaan ottamaan yhteyttä Musiikkikeskuksen lipunmyyntiin.

Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

MUITA TAPAHTUMIA

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio