Kuopion Kaupunginorkesteri

 
 
Somekuva

SCORE – ORCHESTRAL GAME MUSIC

Torstai 18.01.2024 klo 18 Konserttisali

Facebook Twitter

Konsertti on loppuunmyyty.

Kuopion kaupunginorkesteri
Gabriella Teychenné, kapellimestari
Sabina Zweiacker, laulu
Orvar Säfström, juontaja (englanniksi)

Tervetuloa SCORE-pelimusiikkikonsertin taianomaiseen maailmaan nauttimaan kaikkien aikojen suosituimpien pelien tunnussävelmistä! SCORE vie sinut sinfoniseen seikkailuun läpi klassikkopelien ja pelimusiikin historian. Oletko valmis iltaan, joka on ainutlaatuinen ja fantasiantäyteinen löytöretki niin intohimoisille aktiivipelaajille kuin tavan kuulijoille?

Ohjelmassa on yleisön suuria suosikkeja kuten Assassin’s Creed, jonka Black Flag -musiikin myötä matkataan merirosvojen seikkailuihin Karibialle. The Last of Us -pelin post-apokalyptisiin tunnelmiin kuljettaa jousille kirjoitettu, koskettava ”All Gone (No Escape)” kun taas Nobuo Uematsun säveltämä musiikki Final Fantasy –peleihin on jo klassikko itsessään.

Emme ole unohtaneet myöskään ainutlaatuisia retropelien klassikoita, kuten Sonic the Hedgehog tai Super Mario, joka on tunnetun pelimusiikin säveltäjän, Koji Kondon käsialaa, samoin kuin The Legend of Zelda.

Sopraano Sabina Zweiacker tunnetaan upeista pelimusiikkitulkinnoistaan – hän laulaa konsertissa mm. Witcher-pelistä tutun, koskettavan ”Lullaby of Woe” sekä ”The Dragonborn Comes”, jota bardit laulavat pelissä The Elder Scrolls: Skyrim.

Konsertin juontaa englanniksi Orvar Säfström, ruotsalainen peli- ja elokuva-asiantuntija.

Konsertin kesto on noin 1 tunti 55 minuuttia, sis. väliajan.

Järj. Kuopion kaupunginorkesteri
Liput: 25 € / 20 € eläkeläiset / 11 € lapset alle 16v, opiskelijat ja alle 20v /
10 € kevään kausikorttiasiakkaat

SCORE is a concert by Underscore Productions
Image used by kind permission of Sony Computer Entertainment Europe

MUITA TAPAHTUMIA

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio