Kuopion Kaupunginorkesteri

 
 
Somekuva

ILMAISKONSERTTI: SOHVAPERUNOIDEN SUOSIKIT

Perjantai 01.09.2023 klo 18 Konserttisali

Facebook Twitter

Kuopion kaupunginorkesteri
Marjo Riihimäki, kapellimestari

Kuopion kaupunginorkesterin syyskauden avauksessa Kuopion Musiikkikeskuksessa ilotellaan tunnarien tunnelmissa, sillä yleisölle tarjotaan sinfoniaorkesterin tulkitsemana televisiosta tuttuja teemoja! Konserttiin on koottu upeasti orkestroituja ja aitoja oikeita alkuperäissävellyksiä eri vuosikymmeniltä. Sohvaperunoilla viitataan siis yleisesti ottaen – jo viime vuosituhannella – televisiota katsoneeseen yleisöön, jolloin alkutunnuksia ei voinut kelata kuten nykyään suoratoistopalveluissa.

Mukana on piirrettyjen teemoja Transformers, Pink Panther ja Simpsonit, aikakautensa hittitunnuksia Dallas, Doctor Who ja Myrskylinnut, scifimusiikkia sarjoista Stargate ja Star Trek sekä kaikille rakas Pikku Kakkonen. Lisäksi mukana on muun muassa Alfred Hitchcock esittää -sarjan sekä Matlockin ja Mission Impossiblen sykähdyttävät teemat. Konsertin juontaa ja johtaa kapellimestari Marjo Riihimäki.

Luvassa myös yllätysohjelmaa ja lippuarvontaa, jossa voit voittaa pääsylippuja kaupunginorkesterin syksyn tapahtumiin. Konsertti sopii koko perheelle – lämpimästi tervetuloa!

Järj. Kuopion kaupunginorkesteri
Vapaa pääsy

MUITA TAPAHTUMIA

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio