TIEDOTTEET

«Takaisin

Konserttiohjelma rakentui yhdessä

Lähes 800 ääntä vappukonsertin yleisöäänestyksessä

Kuopion kaupunginorkesterin konserttiohjelmaa rakennettiin yhdessä yleisön kanssa

Kuopion kaupunginorkesterin vappukonsertin 2017 ohjelmaa on koottu Suomi 100-juhlavuoden inspiroimana yhdessä yleisön kanssa. Ohjelman kokoamista varten järjestettiin yleisöäänestys 9.1.-28.2.2017. Äänestykseen osallistui 161 henkilöä, jotka antoivat yhteensä lähes 800 ääntä tai ehdotusta konsertissa esitettävästä musiikista.

Yleisöllä on ollut ainutkertainen mahdollisuus vaikuttaa Kuopion kaupunginorkesterin vappukonsertin ohjelmistoon alkuvuoden aikana yleisöäänestyksen kautta. Äänestykseen osallistuneet ovat valinneet toivekappaleitaan valmiista listasta sekä kirjanneet ylös omia ehdotuksiaan esitettävistä kappaleista. Valmiissa listassa valittavana oli sekä klassista että viihdemusiikkia. Yleisöäänestykseen osallistuneiden kesken on arvottu lippuja vappukonserttiin, ja arvonnan voittajille on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti.

Vappukonsertti pidetään vappupäivänä ma 1.5.2017 klo 15 Kuopion Musiikkikeskuksessa, ja sen solisteina laulavat SuomiLove-ohjelmasta tutut Johanna Iivanainen ja Osmo Ikonen. Orkesteria johtaa Atso Almila. Ennen konserttia tarjolla Kanrestan herkullinen vappubuffet klo 13 alkaen.

Konsertin ohjelmistoon on valittu yleisöäänestyksessä menestyneitä kappaleita ja myös solistien toiveita. Konsertissa kuullaan mm. koko äänestyksessä eniten ääniä (44 kpl) saanut teos, Jean Sibeliuksen Valse triste, viihdemusiikin kappaleista eniten ääniä saanut On hetki Johanna Iivanaisen tulkitsemana sekä Osmo Ikosen oma kappale Tuhat ja sata kertaa, jota niin ikään toivottiin äänestyksessä.


Vappupaketti: 63 € permanto / 58 € parvet / 27 € lapset alle 12v (sis. buffet ja pääsylippu)

Liput konserttiin: 31 € permanto / 26 € parvet  / 11 € lapset alle 12v. Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/ lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus (Kuopionlahdenkatu 23), Kuopion kaupunginteatteri (Niiralankatu 2), Sokos Kuopio, Kuopio Info kauppakeskus Apajassa sekä Lippupisteen myyntipisteet kautta maan. Musiikkikeskuksen ja kaupunginteatterin yhteinen palvelunumero: 0600 96 100 (1,98 €/ min. + pvm). eLiput: www.lippu.fi.

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi
www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri